Съобщенията за здравето на Кейт Мидълтън и крал Чарлз се появиха в рамките

...
Съобщенията за здравето на Кейт Мидълтън и крал Чарлз се появиха в рамките
Коментари Харесай

Прозрачност срещу дискретност: Защо крал Чарлз и принцеса Кейт подходиха различно към операциите си?

Съобщенията за здравето на Кейт Мидълтън и крал Чарлз се появиха в границите на няколко часа, само че с някои огромни разлики.

В рамките на два часа откакто дворецът Кенсингтън разкри „ плануваната коремна интервенция “ на принцеса Кейт на 17 януари, Бъкингамският замък разгласи, че кралят ще се подложи на интервенция за увеличена простата  – вест, която той разкри, с цел да въодушеви други мъже да се съветват с лекарите си. Коригираща процедура за доброкачественото положение е планувано за тази седмица, което води до краткотрайно отсрочване на обществените му задължения. 

Why King Charles Disclosed His Diagnosis While Kate Middleton Chose to Keep Hers Private (Exclusive)
— People (@people)
Докато новините за здравето на Кейт бяха разкрити едвам след интервенцията ѝ , известието на Чарлз пристигна преди плануваната му процедура.

„ Беше рационално да бъдем по-открити за това, защото в противоположен случай хората можеха да си помислят най-лошото “ , казва вътрешен човек от двореца.

Като монарх здравето на Чарлз е от огромно значение. И решението му да подчертае диагнозата си към този момент оказа въздействие: Неговото известие предходната седмица провокира 1000% нарастване на търсенията за увеличаване на простатата на уебсайта на Националната здравна работа на Обединеното кралство.

Тъй като крал Чарлз избра бистрота във връзка с диагнозата си, принцеса Кейт избра поверителност, изразявайки „ предпочитание да поддържа колкото се може повече нормалност “ за дребните си деца принц Джордж, принцеса Шарлот, и принц Луи, съгласно нейния кабинет.

Why King Charles Disclosed His Diagnosis While Kate Middleton Chose to Keep Hers Private (Exclusive)
— People (@people)
Въпреки че плануваната коремна интервенция на принцеса Кейт беше счетена за сполучлива и кралски източник каза, че се „ оправя добре “, нейният 10 до 14-дневен болничен престой и предстоящото тримесечно възобновяване вкъщи провокираха безпокойствие. Дворецът не е разкрил естеството на нейното положение, само че е уведомил, че не е рак.

„ Принцесата на Уелс прави оценка интереса, който ще провокира това изказване. Тя се надява, че обществеността ще разбере нейното предпочитание да поддържа колкото се може повече нормалност за децата си; и желанието й персоналната й здравна информация да остане поверителна “ , се споделя в изказването на двореца.

Близки до принца и принцесата на Уелс споделят, че фамилният живот е приоритет на двойката.  Сегашната обстановка не е по-различна.

A new report reveals why King Charles III decided to disclose his recent health issues. Here's what to know about his prostate surgery and more.
— HollywoodLife (@HollywoodLife)
41-годишният принц Уилям разчисти графика си, с цел да бъде до принцеса Кейт и да поддържа фамилията им, и не се чака да възобнови публичните си отговорности до няколко дни откакто тя се завърне вкъщи. Той ще се грижи за децата дружно с дългогодишната бавачка Мария Тереза ​​Турион Борало и ще оказва помощ при взимането и оставянето на учебно заведение. 

„ Знаем, че те са доста тясна фамилна единица и той желае да бъде до тях “ , споделя Хардман, създател на The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy.  „ Толкова огромна част от това, което вършат с тези деца, е за нормализиране на живота и не ги кара да се усещат като в специфична позлатена клетка. “

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР